Host Name List

Country City PPTP, L2TP, SSTP, IKEV2
Venezuela Caracas ve1.dns2use.com
United States Los Angeles usla1.dns2use.com
United States Seattle ussa1.dns2use.com
United States New York usny1.dns2use.com
United States New York vleu-usny1.dns2use.com
United States Virginia vlbr-usvc1.dns2use.com
United States San Francisco vlsa-ussf1.dns2use.com
United States New Jersey usnj1.dns2use.com
United States Georgia usga1.dns2use.com
United States Chicago usil1.dns2use.com
United States Washington DC uswdc1.dns2use.com
United States Florida usfl1.dns2use.com
United States Phoneix usphx.dns2use.com
United Kingdom London ukl.dns2use.com
United Kingdom Maidenhead ukm1.dns2use.com
United Arab Emirates Dubai ae1.dns2use.com
Ukraine Odessa
Turkey Istanbul tr1.dns2use.com
Taiwan Taipei tw1.dns2use.com
Switzerland Bern ch1.dns2use.com
Sweden Stockholm se1.dns2use.com
Spain Madrid es1.dns2use.com
South Korea Seoul kr1.dns2use.com
South Africa Benoni za1.dns2use.com
Singapore Singapore sg1.dns2use.com
Seychelles Victoria sc1.dns2use.com
Saudi Arabia Jeddah sa1.dns2use.com
Russia Moscow vlus-ru.ivacy.net
Russia Moscow ru1.dns2use.com
Poland Warsaw pl1.dns2use.com
Peru Lima pe1.dns2use.com
Panama Panama City vlus-pa1.dns2use.com
Pakistan Islamabad pk1.dns2use.com
Norway Oslo no1.dns2use.com
Nigeria Suleja ng1.dns2use.com
New Zealand Auckland nz1.dns2use.com
New Zealand Wellington vlus-nz1.dns2use.com
Netherlands Amsterdam nl1.dns2use.com
Malaysia Kuala Lumpur my-kl1.dns2use.com
Luxembourg Luxembourg lu1.dns2use.com
Latvia RIGA lv1.dns2use.com
Kuwait Kuwait vlus-kw1.dns2use.com
Kenya Mombasa ke1.dns2use.com
Jordan Amman vlus-jo1.dns2use.com
Japan Tokyo vlus-jp1.dns2use.com
Italy Milano vlus-it1.dns2use.com
Italy Taranto it1.dns2use.com
Indonesia Jakarta idn1.dns2use.com
India New Delhi vleu-in1.dns2use.com
Hong Kong (SAR) Central hk1.dns2use.com
Ghana Kumasi gh1.dns2use.com
Germany Frankfurt de1.dns2use.com
France Paris fr1.dns2use.com
Finland Espoo fi1.dns2use.com
Egypt Cairo vlus-eg1.dns2use.com
Denmark Denmark vleu-dk1.dns2use.com
Czech Republic Brno cz1.dns2use.com
Costa Rica Heredia vlus-cr1.dns2use.com
Colombia Barranquilla co1.dns2use.com
China Shanghai cn-hn1.dns2use.com
China Shanghai cn-hn2.dns2use.com
China Shanghai cn.dns2use.com
Chile Santiago vlbr-cl1.dns2use.com
Canada Quebic City caq1.ivacy.net
Canada Vancouver cav1.dns2use.com
Bulgaria Sofia bg1.dns2use.com
Brunei Bandar bn1.dns2use.com
Brazil SaoPaulo br1.dns2use.com
Belgium Brussels vleu-be1.dns2use.com
Austria Vienna at1.dns2use.com
Australia Melbourne vlus-au1.dns2use.com
Australia Perth au-pe.dns2use.com
Australia Sydney au-sd1.dns2use.com
Australia Brisbane au-bn1.dns2use.com
Country City OpenVPN-TCP OpenVPN-UDP
Australia Melbourne au-ovpn-tcp2.dns2use.com au-ovpn-udp2.dns2use.com
Australia Brisbane au2-ovpn-tcp.ivacy.net au2-ovpn-udp.ivacy.net
Austria Vienna at2-ovpn-tcp.dns2use.com at2-ovpn-udp.dns2use.com
Belgium Brussels vleu-be2-ovpn-tcp.dns2use.com vleu-be2-ovpn-udp.dns2use.com
Brazil SaoPaulo br2-ovpn-tcp.dns2use.com br2-ovpn-udp.dns2use.com
Brunei Bandar bn2-ovpn-tcp.dns2use.com bn2-ovpn-udp.dns2use.com
Bulgaria Sofia bg2-ovpn-tcp.dns2use.com bg2-ovpn-udp.dns2use.com
Canada Quebic City ca2-ovpn-tcp.dns2use.com ca2-ovpn-udp.dns2use.com
Canada Vancouver cav2-ovpn-tcp.dns2use.com cav2-ovpn-udp.dns2use.com
Czech Republic Brno cz2-ovpn-tcp.dns2use.com cz2-ovpn-udp.dns2use.com
Denmark Denmark dk2-ovpn.dns2use.com dk2-ovpn.dns2use.com
France Paris fr2-ovpn-tcp.dns2use.com fr2-ovpn-udp.dns2use.com
Germany Frankfurt de2-ovpn-tcp.dns2use.com de2-ovpn-udp.dns2use.com
Hong Kong (SAR) Central hk-ovpn-tcp2.dns2use.com hk-ovpn-udp2.dns2use.com
India New Delhi in2-ovpn-tcp.dns2use.com in2-ovpn-udp.dns2use.com
Italy Milano it2-ovpn-tcp.dns2use.com it2-ovpn-udp.dns2use.com
Italy Taranto it1-ovpn-udp.ivacy.net it1-ovpn-tcp.ivacy.net
Japan Tokyo jp2-ovpn.dns2use.com jp2-ovpn.dns2use.com
Luxembourg Luxembourg lu2-ovpn-tcp.dns2use.com lu2-ovpn-udp.dns2use.com
Malaysia Kuala Lumpur my2-ovpn-tcp.dns2use.com my2-ovpn-udp.dns2use.com
Netherlands Amsterdam nl-ovpn-tcp2.dns2use.com nl-ovpn-udp2.dns2use.com
New Zealand Auckland nz2-ovpn.dns2use.com nz2-ovpn.dns2use.com
Nigeria Suleja ng2-ovpn.dns2use.com ng2-ovpn.dns2use.com
Norway Oslo vleu-no2-ovpn-tcp.dns2use.com vleu-no2-ovpn-udp.dns2use.com
Panama Panama City vlus-pa2-ovpn-tcp.dns2use.com vlus-pa2-ovpn-udp.dns2use.com
Poland Warsaw pl2-ovpn.dns2use.com pl2-ovpn.dns2use.com
Russia Moscow ru2-ovpn-tcp.dns2use.com ru2-ovpn-udp.dns2use.com
Singapore Singapore sg2-ovpn-tcp.dns2use.com sg2-ovpn-udp.dns2use.com
South Africa Benoni za2-ovpn.dns2use.com za2-ovpn.dns2use.com
South Korea Seoul kr2-ovpn.dns2use.com kr2-ovpn.dns2use.com
Spain Madrid es2-ovpn.dns2use.com es2-ovpn.dns2use.com
Sweden Stockholm se2-ovpn-tcp.dns2use.com se2-ovpn-udp.dns2use.com
Switzerland Bern ch2-ovpn-tcp.dns2use.com ch2-ovpn-udp.dns2use.com
Taiwan Taipei tw2-ovpn-tcp.dns2use.com tw2-ovpn-udp.dns2use.com
Turkey Istanbul tr2-ovpn-tcp.dns2use.com tr2-ovpn-udp.dns2use.com
Ukraine Odessa ua2-ovpn-tcp.dns2use.com ua2-ovpn-udp.dns2use.com
United Arab Emirates Dubai ae2-ovpn-tcp.dns2use.com ae2-ovpn-udp.dns2use.com
United Kingdom London ukl2-ovpn-tcp.dns2use.com ukl2-ovpn-udp.dns2use.com
United Kingdom Maidenhead ukm2-ovpn-tcp.dns2use.com ukm2-ovpn-udp.dns2use.com
United States Los Angeles usla2-ovpn-tcp.dns2use.com usla2-ovpn-udp.dns2use.com
United States Seattle ussa2-ovpn-tcp.dns2use.com ussa2-ovpn-udp.dns2use.com
United States New York usny2-ovpn-tcp.dns2use.com usny2-ovpn-udp.dns2use.com
United States Virginia usva2-ovpn-tcp.dns2use.com usva2-ovpn-udp.dns2use.com
United States San Francisco ussf2-ovpn-tcp.dns2use.com ussf2-ovpn-udp.dns2use.com
United States New Jersey usnj2-ovpn-tcp.dns2use.com usnj2-ovpn-udp.dns2use.com
United States Georgia usga2-ovpn-tcp.dns2use.com usga2-ovpn-udp.dns2use.com
United States Chicago usil2-ovpn-tcp.dns2use.com usil2-ovpn-udp.dns2use.com
United States Washington DC uswdc2-ovpn-tcp.dns2use.com uswdc2-ovpn-udp.dns2use.com
United States Florida usfl2-ovpn-tcp.dns2use.com usfl2-ovpn-udp.dns2use.com
United States Phoneix usphx2-ovpn-tcp.dns2use.com usphx2-ovpn-udp.dns2use.com